Hårfjerning

Hårfjerning med Laser

Træt af lange sort hår ?

Slip af med uønsket hårvækst og slip for besværet med at barbere eller vokse

Permanent hårfjerning

for mænd & damer

For mange mennesker er uønsket hårvækst et stort problem, der ofte bruges rigtig meget tid på. Det er genetisk bestemt, hvor mange hår vi har og farven på hårene. Arvelige faktorer eller hormonelle forstyrrelser kan være årsag til, at nogle får uønsket hårvækst.

På kroppen er nogle hår i vækst, mens andre er i det man kalder hvilefasen. Kun få hår er i vækst ad gangen. Derfor skal der flere behandlinger til, da håret kun kan fjernes i vækstfasen.

Effektiv behandling af Hanne

Hun har som behandler mange års erfaring med Laser og IPL, idet hun hat behandlet siden 2001 og dermed blandt de første i Danmark, som kunne tilbyde permanent hårfjerning. Hanne kommer som konsulent/behandler på Janni´s Hudpleje. Derfor er hun ikke at træffe dagligt. Ring 98 41 02 33 og hør nærmere.

GRATIS forundersøgelse og fast pris

Hos Hanne er du i kyndige hænder og din pris aftales inden opstart af behandling med en GRATIS forundersøgelse, som er påkrævet inden opstart af behandling. Her vejledes du om priser og antal forventede laser-behandlinger.

Vi er Registreret i Sundhedsstyrelsen iflg. gældende lovkrav

Vi kan tilbyde behandlinger med Laser og IPL, idet vi er autoriseret og registreret i Sundhedsstyrelsen,  samt opfylder gældende lovkrav og vi har derfor læge og sygeplejerske tilknyttet klinikken. Sundhedsstyrelsen foretager jævnligt tilsyn og resultatet heraf kan ses på deres hjemmeside www.sst.dk.

Se mere information under "Laser & IPL" - "Information" i menuen

Med Hanne, er du sikker på en tryg behandling og vi står klar med professionelle løsningsmuligheder, tilpasset netop dig og dine behov.

 

hårfjerning

hårfjerning

hårfjerning

hårfjerning

 

 

 

main logo

v. Lægeexamineret

Kosmetolog & Hudterapeut

Janni Westmark

 

Søndergade 108

9900 Frederikshavn

Tlf : 98 41 02 33

cvr : 21386235

 

images

 

Åbningstider

 

Mandag :

Lukket

Tirsdag :

09.00 - 17-00

Onsdag :

11.00 - 17.00

Torsdag :

09.00 - 17.00

Fredag :

09.00 - 17.00

Lørdag :

Efter Aftale